Telefon comenzi:
0741340740
0 Cosul Meu
Nu aveti nici un produs in cos!
Finalizeaza comanda
TOTAL:
 • 0741340740

Promotie pentru un SOMN LINISTIT 40% discount

1,00 RON
pret cu TVA
pe stoc Pe stoc
Garantie: 18
Rating:
[0] voturi

Caracteristici:

Specificatii:

Pernă ergonomică cu proprietăți bioenergetice 40% discount (COMANDA AICI)

În medie, ne petrecem aproximativ o treime din viață dormind. De aceea este foarte important să alegem o pernă potrivită, care să asigure susținerea adecvată a părții superioare a corpului în timpul somnului, facilitând destinderea întregului organism. Unul dintre inamicii unui somn sănătos este presiunea la nivelul coloanei cervicale. Perna TIENS cu proprietăți bioenergetice ajută la echilibrarea câmpului magnetic biologic al corpului, îmbunătățește calitatea somnului, induce o relaxare profundă și un somn odihnitor, asigurându-ne energia necesară unei vieți active. 

DESCRIERE

Potrivit Medicinei Tradiționale Chineze, somnul este cea mai la îndemână metodă de menținere a sănătății și asigurare a longevității corpului, nemaivorbind că este și cea mai puțin costisitoare. Medicina vestică valorizează de asemenea somnul, recunoscându-l drept nevoie de bază a organismului uman, esențial atât pentru sănătatea corpului, cât și a minții. 

În timpul somnului corpul se regenerează, iar lipsa lui are efecte negative atât asupra stării de sănătate și vitalitate, cât și asupra modului în care arătăm. Una dintre principalele funcții ale somnului este aceea de „resetare” a activității sistemului nervos central. În această perioadă de repaus creierul se „reface”, repară orice „avarie” și memorează noile informații dobândite peste zi. Prin urmare, somnul este un proces de curățare a creierului, și de activare a diferitelor mecanisme biochimice responsabile cu memoria pe termen lung. 

De asemenea, somnul stimulează funcționarea sistemului imunitar și secreția anumitor hormoni, precum hormonul de creștere. Potrivit Medicinei Tradiționale Chineze, pe timpul somnului organismul se detoxifică prin acțiunea sistemului limfatic, a ficatului, plămânilor și a intestinului gros. Etapele eliminării toxinelor se desfășoară între orele 21:00 și 07:00, în cicluri de câte două ore, fiind de dorit ca în timpul acestor procese somnul să nu fie perturbat, altminteri toxinele nu vor fi eliminate în totalitate, fapt ce se va reflecta în modul în care ne simțim.

Perna cu proprietăți bioenergetice TIENS este concepută astfel încât să ofere un sprijin ideal al coloanei cervicale, fiind realizată din bumbac perlat foarte fin, ce nu permite deformarea acesteia. Datorită elasticității bumbacului, perna oferă gâtului o susținere solidă fără a pune presiune pe zona vertebrelor cervicale, eliminând astfel încordarea gâtului cauzată de greutatea capului și a gâtului. Datorită câmpului magnetic, razelor infraroșii și a ionilor negativi, perna stimulează oxigenarea celulelor și a circulației sangvine la nivel cerebral. Somnul pe perna TIENS cu proprietăți bioenergetice vă echilibrează câmpul bio-magnetic al organismului, elimină oboseala, și îmbunătățește durata și calitatea somnului.

DIMENSIUNI: 70 x 40 cm

STRUCTURA PERNEI

Material antibacterian – asigură un mediu curat și fără acarieni în timpul odihnei

Perna cu proprietăți bioenergetice este fabricată din material antibacterian impregnat cu turmalină, având certificat de conformitate SGS. Materialul limitează în mod eficient dezvoltarea bacteriilor și nu conține formaldehide. 

Jad – efect calmant, reduce stările de nervozitate sau anxietate

Jadul acționează asupra meridianelor sistemului nervos, facilitând relaxarea celulelor creierului. Are efect calmant în cazul stărilor de nervozitate. 

Ametist – sedativ natural

Ametistul facilitează deblocarea meridianelor colaterale și îmbunătățește calitatea somnului, fiind foarte recomandat în insomnii. 

Ioni negativi, raze infraroșii și “stele energetice” TIENS la nivelul gâtului

Razele stimulează circulația și microcirculația sangvină, accelerează regenerarea celulară și elimină disconfortul de la nivelul gâtului.

Ionii negativi au funcție antibacteriană, distrug acarienii, igienizează aerul și contribuie, de asemenea, la buna circulație a sângelui, înlăturarea oboselii, relaxarea musculaturii gâtului și a umerilor. 

Rețea de particule – material hipoalergenic ce permite circulația aerului

Rețeaua de particule este realizată din fibre colorate, cu densitate uniformă și permeabilitate ridicată, foarte rezistente, din poliester; are proprietăți hipoalergenice. În plus, materialul se asortează perfect cu țesătura jacard, conferind pernei, nu numai utilitate, ci și un aspect foarte plăcut. 

Spumă EPE (bumbac perlat) – ușoară și rezistentă la presiune exterioară

Bumbacul perlat este un material ușor, moale și cu o bună funcție de amortizare, fapt ce conferă o susținere ideală zonei cervicale. Astfel, bumbacul perlat elimină presiunea la nivelul gâtului și reduce durerile asociate cu pozițiile incorecte de somn. 

BENEFICII

Perna cu proprietăți bioenergetice TIENS:

 • Asigură susținerea corespunzătoare a vertebrelor cervicale
 • Îmbunătățește calitatea somnului
 • Reduce starea de oboseală și stările de nervozitate
 • Stimulează circulația sangvină
 • Stimulează sistemul imunitar și secreția de hormoni

Informații suplimentare ale produsului

PV (Puncte Valorice): 225.0

 

Pătură cu proprietăți bioenergetice  discount 40% (COMANDA AICI)

Somnul este crucial pentru sănătatea noastră fizică și mentală. Acesta joacă un rol esențial în funcționarea sistemului nostru imunitar, a metabolismului, a capacității de memorie, a învățării și a multor altora. Datorită Păturii cu proprietăți bioenergetice TIENS, vă puteți îmbunătăți calitatea și durata somnului. 

DESCRIERE

Pentru oamenii de știință, este încă un mister cauza pentru care corpul nostru are nevoie de o perioadă atât de lungă pentru odihnă și cum funcționează de fapt acest lucru. Cu toate acestea, toți sunt de acord cu faptul că oamenii au nevoie de somn pentru o sănătate optimă și o stare de bine. În acest timp, creierul nostru lucrează din greu – solidifică și consolidează amintirile și procesează o cantitate incredibilă de informații acumulate de-a lungul întregii zile. Un organism are nevoie de acest timp pentru a se reface și a se întineri, pentru a crește mușchi, pentru a repara țesuturi și pentru a produce hormoni valoroși. Somnul ne influențează emoțiile, reacțiile și starea bună de sănătate. După o noapte în care ați dormit bine, puteți gândi limpede, puteți reacționa rapid și sunteți într-o stare de spirit bună. Privarea de somn poate crește riscul privind hipertensiunea arterială și bolile de inimă.

Potrivit Medicinei Tradiționale Chineze, perioada somnului este interacțiunea dintre Yin și Yang la care se adaugă un spirit de bază – Shen.

Somnul este considerat a fi o componentă importantă pentru menținerea echilibrului dintre Yin și Yang la nivelul corpului. Perioadele zilnice și sezoniere din natură au o influență asupra Yin și Yang la nivelul universului. Medicina Tradițională Chineză subliniază faptul că organismul uman este programat să trăiască în armonie cu ritmul naturii. Astfel, toată lumea trebuie să aibă grijă în a avea un somn adânc și calm.

Pătura cu proprietăți bioenergetice TIENS a fost concepută prin combinarea doctrinelor vechi de 5.000 de ani din Medicina Tradițională Chineză și a modurilor în care circulă energia prin meridianele corpului. Datorită tehnologiei folosite, poate ajuta la ameliorarea oboselii și la îmbunătățirea duratei și calității somnului. În acest fel, ciclul natural de detoxifiere poate funcționa nestingherit și poate sprijini sănătatea întregului organism.

DIMENSIUNI: 230 x 200 cm

COMPOZIȚIE 

1. Fibre Lukens

Fibra Lukens este un nou tip de fibră funcțională de poliester, mai pufoasă și mai aerisită decât fibrele normale. Menține în permanență corpul cald, ajutând la păstrarea unei circulații corespunzătoare.

2. Bumbac cu unde infraroșii lungi

Datorită nanotehnologiei, bumbacul cu unde infraroșii lungi este făcut, în 23 de pași, din turmalină. Turmalina eliberează unde infraroșii lungi și anioni pentru a-i ajuta pe oameni să își îmbunătățească somnul.

3. Anioni

Anionii, cunoscuți drept "poliția protecției mediului" și "vitaminele din aer", au funcții precum sterilizarea, purificarea aerului, îndepărtarea prafului și eliminarea acarienilor. De asemenea, cresc cantitatea de oxigen transportată în celule, reglează echilibrul acido-bazic al organismului uman și ameliorează oboseala cauzată de acumularea acidului lactic la nivelul țesuturilor și mușchilor.

4. Infraroșii lungi

Infraroșiile lungi (FIR) reprezintă o undă electromagnetică invizibilă în lumina soarelui, cu o lungime a undei de 4~1000μm. Spectrul de absorbție al FIR, de către organismul uman, este similar cu cel al apei, permițând rezonanța cu celulele umane pentru a crește temperatura în anumite părți ale corpului. Poate avea un efect pozitiv asupra circulației sangvine, asupra metabolimului și asupra puterii organismului. 

BENEFICII

Potrivit Medicinei Tradiționale Chineze, un somn bun, odihnitor:

 • Poate ajuta la ameliorarea oboselii
 • Poate modifica lungimea și calitatea vieții
 • Ca efect al odihnei profunde și liniștite, poate îmbunătăți perioada de detoxifiere naturală care se desfășoară nestingherită și sprijină sănătatea întregului organism 

NOTE

Pătura cu proprietăți bioenergetice TIENS nu are nicio contraindicație medicamentoasă, astfel încât tratamentul medicamentos și orice alte tipuri de tratament medical pot continua, în siguranță, atunci când este folosit produsul. 

SFATURI ÎN PRIVINȚA ÎNTREȚINERII

Evitați zgârierea sau deteriorarea suprafeței produsului cu obiecte ascuțite precum chei sau foarfece.

Dacă produsul este murdar, vă rugăm să folosiți o cârpă moale și curată, înmuiată cu puțină apă sau detergent neutru, pentru a șterge ușor produsul și apoi pentru a-l netezi în vederea uscării naturale (temperatura apei ≤40℃ ). Pentru a păstra forma și pentru a extinde perioada de folosință a produsului, nu sunt recomendate spălarea sau curățarea chimică.

Informații suplimentare ale produsului

PV (Puncte Valorice): 360.0

 

Saltea cu proprietăţi bioenergetice (198 x 178 cm) discount 40% (COMANDA AICI)

Concepută în acord cu Teoria Meridianelor din Medicina Tradițională Chineză, Salteaua cu proprietăți bioenergetice conține „Stele energetice” TIENS, element funcțional patentat, ce emite câmp magnetic, raze infraroșii și anioni. La acestea se adaugă fibre naturale impregnate cu cărbune de bambus și pudră de turmalină, surse de echilibrare și energizare a corpului.

CARACTERISTICI 

Stratul 1: țesătură tridimensională tip Jacard

Jacardul este considerat cel mai complicat tip de țesătură, valoare ridicată modelul este realizat prin contextură și nu prin vopsire, imprimare sau brodare țesătura nu are tipar repetitiv, ca în cazul pânzei, denim-ului sau damascului conferă o rezistență sporită. 

Stratul 2: bumbac impregnat cu pudră de turmalină

Bumbacul - cel mai sănătos și sigur material pentru organism, menține confortul termic.

Turmalina - cristal semiprețios de siliciu (Si) cu structură chimică complexă, recunoscut din antichitate pentru proprietățile terapeutice și protectoare. Prin încălzire turmalina emite raze infraroșii de profunzime (lungime de undă 4 - 16 μm) numite și "razele vieții" și ioni negativi cu efect de echilibrare și stimulare a microcirculației sangvine, relaxare a sistemului nervos și fortifiere a sistemului imunitar.

Stratul 3: "Stelele TIENS", capsule energetice fixate în bumbac ecologic

Stelele energetice TIENS generează câmp magnetic, raze infraroșii de profunzime și anioni. Intensitatea câmpului magnetic (400-800 Gauss) influențează benefic cu biocâmpul magnetic al organismului.

Cele 156 de dispozitive energetice TIENS dispuse matriceal creează o cabina virtuală cu acțiune 360 de grade, pentru eficacitate fără egal.

Salteaua Bioenergetică TIENS generează 78.000 anioni/cm3, valoare imbatabilă în această clasă de produse.

 • Pădure 1.000 anioni/cm3
 • La malul mării 2.000 anioni/cm3
 • La munte 10.000 anioni/cm3
 • Cascadă 18.0000 anioni/cm3
 • Aparat de ionizat pentru cameră 150.000 anioni/cm3 

Stratul 4: țesătură perforată din bumbac impregnată cu cărbune din bambus

- Cărbunele din bambus este repartizat uniform în țesătură

- Filtrează mirosurile neplăcute, purifică aerul în timpul somnului 

Stratul 5: brocard cu țesătură în cruce

- Împiedică proliferarea acarienilor și a altor paraziți

- Rezistent la uzură

- Perfect aderent la suprafața dormezei 

BENEFICII

 • reglează metabolismul și echilibrează sistemul enzimatic
 • crește aportul de oxigen și normalizează pH-ul la nivel celular
 • întărește sistemul imunitar
 • stimulează secreția de hormoni și funcțiile cerebrale
 • facilitează normalizarea tensiunii arteriale, a glicemiei și lipidemiei
 • atenuează bolile reumatice: artrite, spondiloze, dureri cervicale, lombare sau ale membrelor
 • ajută la vindecarea afecțiunilor sistemului respirator: bronșite, infecții respiratorii 

Un somn odihnitor asigură energie pentru 24 de ore și o normalizare rapidă a parametrilor vitali a organismului. 

RECOMANDĂRI

 • insomnii, tulburări de odihnă, stări de iritabilitate, oboseală cronică, migrene
 • copii și adolescenți - dezvoltare armonioasă, întărirea sistemului imunitar
 • sistem imunitar deprimat
 • afecțiuni reumatice
 • dezechilibre ale metabolismului
 • persoanelor care doresc o îmbunătățire a calității vieții
 • sportivilor - accelerează capacitatea de recuperarea a organismului după efort

 DIMENSIUNI

- 198x178 cm 

Informații suplimentare ale produsului

PV (Puncte Valorice): 990.0

 

 

 


Nota: Preturile afisate contin TVA. Fotografia prezentata are caracter informativ si pot exista diferente intre aceasta si produsul respectiv. Specificatiile pentru produsul Promotie pentru un SOMN LINISTIT 40% discount au caracter informativ, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Pret Promotie pentru un SOMN LINISTIT 40% discount poate fi schimbat fara notificare prealabila. Va rugam inainte sa comandati un produs sa cititi Termeni si conditii.

Ce spun utilizatorii despre Promotie pentru un SOMN LINISTIT 40% discount:

Total comentarii: [0]

Nu sunt comentarii pentru produsul: Promotie pentru un SOMN LINISTIT 40% discount

Fii primul care scrie un comentariu !

Alerta pret pentru produsul Promotie pentru un SOMN LINISTIT 40% discount

< 1.00 RON
* Campuri obligatorii

In momentul cand produsul va atinge pretul indicat veti fi notificat pe e-mail.

Livrarea se face prin curier rapid in 48 ore de la lansarea comenzii iar plata se face in sistem ramburs. Pentru comenzi in valoare de peste 300 lei transportul este gratuit.