Telefon comenzi:
0722588084
0 Cosul Meu
Nu aveti nici un produs in cos!
Finalizeaza comanda
TOTAL:
  • 0722588084

Purificator de apa pe baza de ioni de hidrogen

-10%
4.760,00 RON
4.284,00 RON
pret cu TVA
pe stoc Pe stoc
Garantie: 60
Rating:
[0] voturi

Caracteristici:

Specificatii:

NOUL WEBSITE: https://www.superbio.ro/

Purificator de apa pe baza de ioni de hidrogen 

(punctaj 900 PV/700 BV daca este achizitionat la pret intreg pentru PACHET DE INSCRIERE)

Apa este esentiala vietii si reprezinta aproximativ 60 - 70% din greutatea unui adult. Toate sistemele si procesele organismului sunt dependente de apa, începând cu detoxifierea si finalizând cu digestia. Purificatorul TIENS Hyper-H Health Cup este un dispozitiv de ultima generatie, care genereaza mase de hidrogen gazos (H2) ce se disperseaza în apa. Consumul de apa bogata în hidrogen are multiple beneficii asupra întregului organism, foarte important fiind efectul de neutralizare a actiunii nocive a radicalilor liberi ai oxigenului.

Ionii de Hidrogen au rol antoxidant. H2 este cel mai mic element si cea mai usoara molecula astfel încât difuzeaza usor în compartimente subcelulare neutralizand radicali liberi de oxigen periculosi astfel protejeaza ADN-ul si ARN-ul de la stresul oxidativ.

DESCRIEREA PRODUSULUI
Purificatorul de apa TIENS pe baza de ioni de hidrogen, echipat cu un microcomputer inteligent cu cip de control, amplifica circuitul electric si reteaua electrolitica din titan si aur alb. Furnizeaza electricitate la ambele capete ale placii de electrod, producând electroliza apei pentru a o îmbogati cu hidrogen. TIENS Hyper-H Health Cup este un dispozitiv de dimensiuni reduse, versatil, cu design elegant si o functie speciala ce confera apei lumini colorate în timpul purificarii.

Hidrogenul gazos sau hidrogenul molecular diatomic are formula chimica H2. Este cel mai usor element din univers, fapt ce îi confera o biodisponibilitate celulara crescuta. Hidrogenul molecular se disperseaza rapid si profund în toate celulele organismului si mitocondrii, putând strabate cu usurinta bariera hematoencefalica. 
În corp, hidrogenul functioneaza ca un antioxidant, care protejeaza celulele de stresul oxidativ si ADN-ul, împiedicând aparitia inflamatiilor si multiplicarea necontrolata a celulelor si fortifica sistemul imunitar. Hidrogenul este 863 de ori mai puternic decât coenzima Q10, de 290 decât catehinele, de 221 decât polifenolii si de 176 de ori mai eficient decât vitamina C.

Din pacate, hidrogenul care intra în compozitia apei nu este foarte accesibil celulelor organismului, deoarece hidrogenul "liber" (moleculele de hidrogen nedependente de alte molecule) este relativ rar si, fiind un gaz usor, se evapora repede.
Principalul beneficiu al apei hidrogenate este de a furniza celulelor corpului moleculele de hidrogen atât de benefice. Hidrogenul are o sarcina electrica neutra, penetreaza rapid membranele biologice si ajunge la toate celulele, actionând ca un antioxidant. Consumând apa purificata si hidrogenata cu TIENS Hyper-H Health Cup vei asigura organismului hidrogen sub forma de electroni liberi ce intra în reactie cu radicalii liberi ai oxigenului, neutralizându-le efectul. Apa bogata în hidrogen ajuta organismul sa functioneze mai eficient.

ACTIUNE
Beneficiile apei hidrogenate cu ajutorul Purificatorului TIENS de apa pe baza de ioni de hidrogen:
- elimina toxinele din organism si mentine sanatatea pielii 
- actioneaza ca un puternic antioxidant, ce protejeaza celulele de stresul oxidativ
- fortifica sistemul de apararea naturala a organismului

Activeaza propriile enzime puternice ale corpului tau
H2 declanseaza activarea enzimelor antioxidante suplimentare, cum ar fi glutationul si alte proteine ​​ de protectie pentru celule.

 Ionii de H2 ar putea îmbunatati functiile de semnalizare ale celulelor si asigura efecte anti-inflamatorii, anti-alergice si anti-apoptotice (anti moarte celulara ). Antioxidantul activ din apa ionizata este  hidrogen molecular dizolvat (H2)

În 2010, un articol  publicat în „Free Radical Research”, a declarat; „Nu este o supraestimare a spune ca impactul hidrogenului asupra medicinei terapeutice si preventive ar putea fi enorm în viitor”. Din moment ce articolul a fost publicat, au existat peste 200 de articole evaluate de colegi publicate, care se concentreaza pe aproximativ 80 de tipuri de boli, si care ajung la concluzia ca hidrogenul pare sa aiba un efect benefic.

Apa care contine  H2 hidrogen molecular dizolvat neutralizeaza numai radicalii liberi care sunt direct toxici pentru celule si nu au un rol biologic important de semnalizare celulara. Prin urmare , apa ionizata alcalina, cu o saturatie buna de molecule de hydrogen diatomic. pare a fi alegerea ideala de antioxidant

Beneficii terapeutice in peste 130 de boli

 

 

 

 

 


Nota: Preturile afisate contin TVA. Fotografia prezentata are caracter informativ si pot exista diferente intre aceasta si produsul respectiv. Specificatiile pentru produsul Purificator de apa pe baza de ioni de hidrogen au caracter informativ, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Pret Purificator de apa pe baza de ioni de hidrogen poate fi schimbat fara notificare prealabila. Va rugam inainte sa comandati un produs sa cititi Termeni si conditii.

Ce spun utilizatorii despre Purificator de apa pe baza de ioni de hidrogen:

Total comentarii: [0]

Nu sunt comentarii pentru produsul: Purificator de apa pe baza de ioni de hidrogen

Fii primul care scrie un comentariu !

Alerta pret pentru produsul Purificator de apa pe baza de ioni de hidrogen

< 4284.00 RON
* Campuri obligatorii

In momentul cand produsul va atinge pretul indicat veti fi notificat pe e-mail.

Livrarea se face prin curier rapid in 48 ore de la lansarea comenzii iar plata se face in sistem ramburs. Pentru comenzi in valoare de peste 400 lei transportul este gratuit.