Telefon comenzi:
0741340740
0 Cosul Meu
Nu aveti nici un produs in cos!
Finalizeaza comanda
TOTAL:
  • 0741340740

Ozonator pentru frigider si camera

-15%
524,00 RON
445,40 RON
pret cu TVA
pe stoc Pe stoc
Garantie: 12
Rating:
[0] voturi

Caracteristici:

Specificatii:

NOUL WEBSITE: https://www.superbio.ro/

Ozonatorul TIENS pentru frigider şi cameră

Aveţi probleme cu mirosurile neplăcute din frigider, dulapul cu pantofi, şifonier sau toaletă? Eliminaţi-le cu ozonatorul TIENS pentru frigider şi cameră! Aparatul se foloseşte de puternicul mecanism de oxidare al ozonului pentru îndepărtarea mirosurilor neplăcute, dezinfectare şi păstrarea prospeţimii alimentelor.

DESCRIEREA PRODUSULUI

Ozonatorul TIENS pentru frigider şi cameră este un aparat modern, mic, portabil şi uşor de folosit, care integrează principiile biotehnologiei, electronicii şi mecanicii, folosind sisteme inteligente pe baza unui singur cip pentru a aduce cu succes ozonul (O3) în viaţa cotidiană. Aparatul foloseşte proprietăţile unice ale ozonului şi poate elimina mirosurile organice şi anorganice din casă, de exemplu din frigider, dulapul cu pantofi, şifonier şi toaletă. Nu acoperă mirosurile neplăcute, precum odorizantele tradiţionale, ci le elimină. În plus, când este pus în frigider, prelungeşte durata prospeţimii alimentelor, elimină bacteriile şi acţionează ca un antifungic.

Aparatul este echipat cu trei moduri dedicate diferitelor condiţii. Este foarte uşor de folosit, având un singur buton de pornire-oprire.

Ozonatorul TIENS pentru frigider şi cameră este un aparat eficient şi economic, care are nevoie de încărcare de la priză doar o dată pe lună.

Ozonul (O3) este o formă de oxigen care are un atom în plus faţă de oxigenul din atmosferă (O2) pe care îl respirăm. Ozonul se formează natural în stratosferă, unde oxigenul este expus la lumina ultravioletă sau la fulger de voltaj mare. În stratosferă moleculele de oxigen se despart şi formează oxigenul monoatomic (O1). Aceşti atomi se reunesc cu alte molecule de oxigen si formează ozonul.  

Ozonul este purificatorul natural perfect. Deoarece este foarte reactiv, ozonul oxidează (descompune) materia organică. Când ozonul întâlneşte altă masă organică sau anorganică, un atom de oxigen se desprinde, se ataşează de masa respectivă şi o oxidează (o curăţă sau purifică).

ACŢIUNE

Ozonatorul multifuncţional TIENS poate fi folosit la:

  • eliminarea (şi nu acoperirea, precum odorizantele obişnuite!) mirosurilor organice şi anorganice din aparatele electrocasnice, de exemplu frigider, dulapuri pentru pantofi, şifoniere şi toalete
  • prelungeşte durata prospeţimii alimentelor păstrate la frigider
  • ţine sub control dezvoltarea bacteriilor patogene şi fungilor, păstrând frigiderul igienizat 

 


Nota: Preturile afisate contin TVA. Fotografia prezentata are caracter informativ si pot exista diferente intre aceasta si produsul respectiv. Specificatiile pentru produsul Ozonator pentru frigider si camera au caracter informativ, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Pret Ozonator pentru frigider si camera poate fi schimbat fara notificare prealabila. Va rugam inainte sa comandati un produs sa cititi Termeni si conditii.

Ce spun utilizatorii despre Ozonator pentru frigider si camera:

Total comentarii: [0]

Nu sunt comentarii pentru produsul: Ozonator pentru frigider si camera

Fii primul care scrie un comentariu !

Alerta pret pentru produsul Ozonator pentru frigider si camera

< 445.40 RON
* Campuri obligatorii

In momentul cand produsul va atinge pretul indicat veti fi notificat pe e-mail.

Livrarea se face prin curier rapid in 48 ore de la lansarea comenzii iar plata se face in sistem ramburs. Pentru comenzi in valoare de peste 300 lei transportul este gratuit.