Telefon comenzi:
0741340740
0 Cosul Meu
Nu aveti nici un produs in cos!
Finalizeaza comanda
TOTAL:
  • 0741340740

Aparat pentru reglarea tensiunii arteriale, Jiajun

Cod: D05 / ID: 102403
-15%
667,00 RON
566,00 RON
pret cu TVA
pe stoc Pe stoc
Garantie: 1 an
Rating:
[0] voturi

Caracteristici:

Specificatii:

NOUL WEBSITE: https://www.superbio.ro/

Aparatul de masaj cu funcție de reglare a tensiunii arteriale - Peria Jiajun

Aparat masaj

 

- deschide noi orizonturi în domeniul îngrijirii sănătății, reprezentând simbioza perfectă dintre principiile străvechi ale Medicinei Tradiționale Chineze și tehnologia high-tech patentată de TIENS.

MOD DE UTILIZARE

1. Reducerea hipertensiunii arteriale

Pentru a reduce hipertensiunea, aparatul Jiajun poate fi utilizat în patru modalități diferite. Se recomandă măsurarea tensiunii înainte de utilizarea aparatului. După tratament, se recomandă 10 minute de repaus, apoi remăsurarea tensiunii arteriale pentru a compara valorile rezultate înainte și după. Presiunea generală a sângelui poate înregistra scăderi de până la 10-30 mmHg şi se stabilizează după 14 până la 20 de zile de utilizare.

Recomandare: nu vorbiți pe parcursul utilizării aparatului și nici în momentul măsurării tensiunii arteriale, pentru a evita rezultate eronate.

(a) Metoda decompresiei la nivelul capului

Mod de utilizare: Se recomandă ca mâinile să fie curate, proaspăt spălate, înainte de utilizarea aparatului.Țineți cu o singură mână de mânerul aparatului, lăsați ca electrozii să intre treptat în contact cu pielea capului, ca și cum v-aţi pieptăna, mişcați-l sus şi jos, de 20-30 de ori pe minut, de 2-3 ori pe zi, câte 3-5 minute de fiecare dată. Continuaţi să folosiţi instrumentul de cel puțin 3 ori pe zi şi presiunea arterială va scădea cu până la 10-30 mmHg.

(b) Metoda decompresiei prin utilizarea ambelor mâini
Mod de utilizare: Apucaţi mânerul aparatului cu o mână, ţinând degetele răsfirate. Puneţi buriceledegetelor celeilalte mâini în contact cu dinții conductori ai aparatului, timp de 3-5 minute, de cel puţin 3 ori pe zi. Această metodă poate reduce potențialul disfuncţional al pereţilor vaselor sangvine prin curentul electric produs de circuitele aparatului, pentru a diminua efectele convulsive ale arterelor, dilatarea vaselor de sânge şi diminuarea presiunii sangvine.
 
(c) Decompresia prin contactul cu zona inimii
Mod de utilizare: Țineţi aparatul de mâner, cu o singură mână, punând electrozii aparatului în contact cu pielea din zona inimii, de cel puţin 3 ori pe zi, câte 3-5 minute odată. Metoda se recomandă în cazul celor cesuferă atât de hipertensiune, cât şi de alte afecţiuni, cum ar fi angina pectorală, asfixieri, afecţiuni coronariene. După plasarea aparatului în zona inimii, prin mişcări circulare veţi îndepărta spasmulcoronarian și reduce încărcarea inimii, simţind relaxarea. Permanentizaţi utilizarea pentru rezultatele dorite.
 
(d) Metoda utilizării pe încheieturi
Mod de utilizare: Apucaţi mânerul aparatului cu o singură mână, plasând electrozii în contact cu articulaţiaîn punctul de acupunctură Neiguan, pentru 3-5 minute (punctul Neiguan se regăseşte între cele două tendoane de deasupra palmei, având palma direcţionată în sus, 6,5 cm de încheietură). Metoda este eficace în cazul pacienţilor ce suferă atât de hipertensiune, cât şi de angină pectorală sau tahicardie. După utilizarea aparatului Jiajun, pacientul hipertensiv poate înceta tratamentul conform cu evoluţia bolii (hipertensiune crescută sau uşoară). Încetarea tratamentului în cazul pacienţilor aflaţi în prima fază a hipertensiunii: după utilizarea aparatului pentru 2-3 săptămâni, tensiunea arterială va fi stabilă, menţinându-se în parametri normali, astfel că este permisă reducerea progresivă a utilizării aparatului. Încetarea tratamentului în cazul pacienţilor aflaţi în a doua fază a hipertensiunii: la început, reduceţi treptat efectul adjuvant al tratamentului. După utilizarea aparatului pentru o perioadă de 5-7 săptămâni se poate spune că presiunea arterială este sub control. Tratamentul poate fi întrerupt la sfatul medicului, după o perioadă mai lungă de înregistrare a unor valori normale ale presiunii sangvine. Încetarea tratamentului în cazul pacienţilor aflaţi în a treia fază ahipertensiunii: după utilizarea aparatului pentru o perioadă de 7-9 săptămâni, tensiunea va scădea la nivelul valorilor normale, ceea ce permite reducerea numărului de utilizări sau încetarea completă a tratamentului, la sfatul medicului.
Notă: Pacienţii ce utilizează aparatul pentru perioade îndelungate ar trebui să reducă treptat numărul de utilizări, precum şi timpul de utilizare per sesiune.
 
2. Stoparea căderii părului
 
Pe parcursul tratării hipertensiunii prin metoda utilizării aparatului la nivelul scalpului, se înregistrează stimularea circulaţiei sângelui la nivelul întregului corp, un plus de energie Yin şi Yang, o mai bună reținere a nutrienţilor la nivelul corpului, ameliorarea mai multor afecţiuni prin creşterea imunității. Toate aceste beneficii vor duce la dezideratul de a ameliora afecţiuni ale întregului organism (inclusiv la nivelul capului) şi la creşterea longevităţii. În urma unor observaţii clinice de lungă durată, s-a constatat nu numai ameliorarea tensiunii arteriale şi menţinerea valorilor acesteia în limite normale, dar şi un control asupra calviţiei seboreice, asupra alopeciei areate, asupra creşterii părului, re-pigmentării, protejării şi fortificării firului de păr, oferind şi un suport suplimentar în cazul anamnezei.
Metoda pieptănării pentru controlul calviţiei şi al alopeciei areate:
Mod de utilizare: Țineţi mânerul de metal al aparatului cu o singură mână, pieptănaţi partea frontală a capului cu electrozii, prin mişcări concentrice, de sus în jos, de la stânga la dreapta, din creştetul capului către frunte, repetând mişcarea de 10 ori. Apăsaţi puternic electrozii pe zona 1 – Luhui, pe zona 2 – Bensheng (pe ambele părţi ale capului) timp de 3 minute, cu o forţă crescătoare. Pe lângă utilizarea pe cele 2 puncte de acupunctură de mai sus, se poate utiliza şi pe zonele cu păr alb, pe zonele fără păr sau pe cele afectate de alopecie.
Notă:
(a) Masaţi scalpul cu aparatul de cel puţin 3 ori pe zi; cu cât vă veţi masa mai des, cu atât efectele vor fi mai benefice (bărbaţii pot înregistra rezultate mai devreme decât femeile, deoarece părul bărbaţilor este mai scurt şi ca atare se poate pieptăna mai uşor).
(b) Nu utilizaţi o forţă foarte intensă de apăsare, deoarece acest lucru poate duce la apariţia leziunilor la nivelul scalpului.
(c) Părul negru poate creşte şi datorită unei alimentaţii bogate în alimente negre, cum ar fi susanul negru, nucile și algele marine; consumul crescut de apă ajută, de asemenea, la prevenirea căderii părului.
(d) Este o chestiune normală ca în timpul pieptănării sau al spălării părului să pierdem 30-100 fire de păr, depăşirea acestei valori fiind anormală.
 
3. Calmarea migrenelor şi îmbunătăţirea activităţii cerebrale
 
Pentru calmarea durerilor puternice de cap cauzate de stres, electromagnetism (al telefonului mobil sau al computerului) este eficient tratamentul pentru 3-5 minute. În cazul studenţilor sau al intelectualilor, aparatul va ajuta la îmbunătăţirea activităţii cerebrale şi creşterea puterii de concentrare.
Notă: În cazul persoanelor sănătoase, cefaleea sau ameţeala cauzate de telefonul mobil sau de radiaţiile calculatorului pot fi îndepărtate prin metoda masării scalpului cu ajutorul aparatului, la 2 minute după utilizarea dispozitivelor cauzatoare de disconfort.
Mod de utilizare: Țineţi de mânerul de metal al aparatului, masaţi scalpul pe mijloc de 20-30 de ori, electrozii trebuie să fie în contact direct cu pielea capului. Efectul se va simţi după 3-4 minute.
 
4. Ameliorarea durerilor prin masaj local
 
Metoda de masaj local: În urma studiilor clinice efectuate în mai multe ţări, metoda s-a dovedit eficace în ameliorarea durerilor articulare, a durerilor dentare, de stomac, durerilor de spate şi de mijloc, periartritei scapulare, a durerii cauzate de pietrele la rinichi, pancreatitei.
Mod de utilizare: Apucaţi mânerul metalic cu o singură mână, puneţi electrozii pe zona dureroasă şi masaţi în sens orar. Dacă altcineva vă face acest masaj, trebuie să asigure un contact perfect al zonei cu aparatul, prin
susţinerea cu o mână a zonei afectate, iar cu cealaltă a aparatului. Efectele se vor simţi după 3-5 minute. Masarea de-a lungul coloanei vertebrale, atât pe stânga, cât şi pe dreapta, are un efect pozitiv cert.
 
5. Înfrumuseţare
 
Metoda: ţineţi cu o singură mână aparatul de electrozi şi masaţi uşor faţa cu inelul metalic de pe spate, de cel puţin 3 ori pe zi, câte 30 de minute. Metoda duce la îndepărtarea ţesutului mort în 28 de zile de la prima utilizare, reducând apariţia ridurilor. În cazul persoanelor sănătoase nu există riscuri în privinţa scăderii tensiunii arteriale. Aparatul va menţine echilibrul bioelectric şi stabilizează tensiunea arterială.
CARACTERISTICI
Aparatul acționează prin intermediul unui microcip de ultimă generație pentru reglarea presiunii sangvine prin restabilirea câmpului bioelectric natural al organismului. Concomitent, folosirea tehnologiei laser de joasă intensitate stimulează microcirculația și previne apariția bolilor cardiovasculare, iar vibrațiile aparatului oferă o plăcută senzație de relaxare, combat starea de oboseală nervoasă și îmbunătățesc capacitatea de memorare.

Reglarea bioelectricității naturale

Aparatul reface rapid și sigur bioelectricitatea naturală a organismului, principiul de acțiune fiind cel de ajustare a potențialului electric al celulelor afectate. Deși este aplicat local, efectul de normalizare a tensiunii cuprinde întregul organism prin efectul de conductibilitate bioelectrică al meridianelor și canalelor energetice colaterale. 

Reglarea tensiunii arteriale

La realizarea unui circuit electric închis între aparat și corpul nostru, microcircuitul electronic integrat al aparatului crește sarcina electrică negativă pentru contrabalansarea rapidă a stărilor anormale, cu potențial patologic, generate de supraîncărcarea cu sarcină pozitivă a celulelor. Beneficiile sunt reducerea vâscozității sanguine, eliminarea depozitelor de substanțe nocive acumulate în artere și reglarea tensiunii arteriale. Aparatul nu acționează exclusiv pentru reducerea hipertensiunii, ci are și capacitatea de a crește hipotensiunea la valori normale, ca efect al echilibrării bioelectricității naturale a organismului.

Prevenirea afecțiunilor cardiovasculare

Aparatul de masaj cu funcție de reglare a tensiunii arteriale utilizează tehnologia LASER de intensitate redusă (lungime de undă - 650 nanometri, putere - 5 miliwați), pentru generarea unui spectru larg de efecte biologice benefice:

- reducerea vâscozității sangvine și a agregării plachetare

- diminuarea riscului apariției cheagurilor

- îmbunătățirea microcirculației

- eliminarea radicalilor liberi

- întărirea sistemului imunitar. 

Stoparea căderii părului și prevenirea calviției

Radiația laser de joasă intensitate accelerează semnificativ regenerarea capilarelor și a fibrelor de colagen, îmbunătățind metabolismul celulelor stem la nivelul foliculului de păr, pentru susținerea regenerării podoabei capilare concomitent cu
reducerea căderii firelor existente. De asemenea, se va constata o evoluție semnificativă spre vindecare a dermatitei seboreice.

Protejarea sănătății prin masaj local

În acord cu teoria Meridianelor și Canalelor Energetice din Medicina Tradițională Chineză, masajul localizat al punctelor de acupunctură din zona capului deblochează și uniformizează fluxul energetic vital. Stări precum amețeala sau durerile de cap cauzate de efort intelectual prelungit vor dispărea, iar rezultatele folosirii zilnice a aparatului includ îmbunătățirea memoriei și a capacității de reacție, întărirea imunității și îmbunătățirea stării generale de sănătate.

PRECAUȚII:

Aparatul nu este recomandat persoanelor care folosesc dispozitive medicale pe bază de impulsuri electrice (de exemplu, stimulator cardiac), femeilor însărcinate, persoanelor cu probleme psihice, cu insuficiență renală sau care manifestă reacții adverse la utilizarea acestui produs. 

BENEFICII:

- Reglează tensiunea arterială

- Previne afecțiunile cardiovasculare

- Reduce efectul nociv al radiațiilor asupra organismului

- Susține capacitatea de regenerare a vaselor capilare și a fibrelor de colagen

- Stimulează procesele metabolice la nivelul foliculului de păr

- Favorizează regenerarea părului și previne apariția calviției

- Atenuează migrenele 

Simbioza perfectă dintre Medicina Tradițională Chineză și portabilitatea tehnologiei high-tech - Sursa ta de sănătate, echilibru și vitalitate!


Nota: Preturile afisate contin TVA. Fotografia prezentata are caracter informativ si pot exista diferente intre aceasta si produsul respectiv. Specificatiile pentru produsul Aparat pentru reglarea tensiunii arteriale, Jiajun au caracter informativ, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Pret Aparat pentru reglarea tensiunii arteriale, Jiajun poate fi schimbat fara notificare prealabila. Va rugam inainte sa comandati un produs sa cititi Termeni si conditii.

Ce spun utilizatorii despre Aparat pentru reglarea tensiunii arteriale, Jiajun:

Total comentarii: [0]

Nu sunt comentarii pentru produsul: Aparat pentru reglarea tensiunii arteriale, Jiajun

Fii primul care scrie un comentariu !

Alerta pret pentru produsul Aparat pentru reglarea tensiunii arteriale, Jiajun

< 566.00 RON
* Campuri obligatorii

In momentul cand produsul va atinge pretul indicat veti fi notificat pe e-mail.

Livrarea se face prin curier rapid in 48 ore de la lansarea comenzii iar plata se face in sistem ramburs. Pentru comenzi in valoare de peste 300 lei transportul este gratuit.